• Wielrennen Jeugd

 • Jeugd Wielrennen

 • Het begin als jeugdwielrenner bij WV Breda 

  De jeugdafdeling heeft tot doel het opleiden van wielrenners(sters) in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar om op een speelse en verantwoorde manier de fijne kneepjes van de weg en veld bij te brengen.

  Plezier in het wielrennen staat voorop. Bij WV Breda hebben wij gediplomeerde trainers die weer worden bijgestaan door hulptrainers.

  Heb je interesse om te gaan fietsen dan hoef je niet meteen lid te worden. Je mag eerst drie proeflessen nemen en daarna besluit je of je het leuk vindt.

  Proefles

  Pas in het jaar dat je 7 wordt kun je proeflessen nemen en lid worden. Een proefles kun je volgen op elke derde donderdag van de maand, voor meer info zie de link van training.

  Hierna kun je zelf kiezen om de resterende twee te volgen. Om de lessen te volgen hebben wij een leenfiets en helm. Het is ook handig om gemakkelijke kleding te dragen en gymschoenen.

  Aanmelden proefles mail: johnroks@ziggo.nl

  Fiets huren

  Ook kun je als je lid wordt een fiets huren voor de eerste drie maanden, hierna kun je bij van Boxel in Galder een fiets huren als je lid bent van onze vereniging en die je later dan kunt kopen. Voor informatie over de huurfietsen kunt u contact opnemen met de materiaalcoördinator Frans Hehewerth.

  mail: johnroks@ziggo.nl